Programma

Home Programma
Joke de Krijger

Openingsavond

Ik ben paragnost, medium, numeroloog en magnetiseur. Als kind was ik al paranormaal begaafd en heb dit met de paplepel mee gekregen. Mijn vader en moeder waren zeer begaafde Paragnosten/Mediums en hebben veel mensen mogen helpen, het zit in mijn bloed.

2 uur
Antoon Verwer

Workshop: Synchroon ZIJN langs de vijf Dhyani Boeddha’s

masterhealer bij Bewustwordingscentrum Het Inzicht – werkt met klank en de helende energie van de vijf Dhyani Boeddha’s. Elke Boeddha vertegenwoordigt een element van universele wijsheid. Door je hiermee te verbinden komt deze wijsheid in jezelf tot leven. Begin 2018 kreeg hij van Lama Gangchen de naam Drayan Gyalpho wat ‘King of Melodious Sound’ betekent.

Antine

Workshop: EHBO Kruidenkit

k ben Antine en ik heb vorig jaar al een kruiden workshop gegeven voor Unico Mystica. Enige jaren geleden heb ik de kruidenvakopleiding met succes afgerond en inmiddels heb ik een fijne kruidentuin waar ik veel kruiden kweek voor eigen gebruik. Ik geef regelmatig workshops en cursussen bij mij thuis, bij scholen en verenigingen, en op locatie.

Sherwin Kirindongo

Afsluitavond

De donderdagavond wordt dit jaar wederom verzorgd door Sherwin Kirindongo die ons uitnodigt om samen djembé te spelen en daarmee de laatste avond van de midweek af te sluiten.

Susanne Welbie

Workshop: Zelfhypnose

Welkom bij de workshop zelfhypnose ! Het doel van deze workshop is jullie een geweldig stuk gereedschap mee te geven als je weer naar huis gaat. Deze workshop zal je een uitstekende methode leren om zelfhypnose toe te passen in het dagelijks leven.