Programma

Home Programma
Janosh

Openbare Openingsavond

Janosh is digitaal kunstenaar. Zijn prachtige hologrammen vormen sleutels tot een hoger bewustzijn. De combinatie met speciaal gecomponeerde muziek helpt en inspireert mensen om hun leven te veranderen. Het werk van Janosh is gebaseerd op Heilige Geometrie, een soort codetaal die het onderbewustzijn begrijpt. Janosh laat zien dat wonderen bestaan, als je maar gelooft in je eigen kracht. Hij is zelf namelijk het toonbeeld van het leven van je eigen passie.

2 uur
Antoon Verwer

Workshop 1: Klanktoon, Thuiskomen bij jezelf

Muziek en geluid worden al sinds mensenheugenis voor therapeutische en transformerende doeleinden gebruikt. Het brengt de disbalans van de lichaamsenergie vaak weer in balans. De priesters uit Egypte wisten al, hoe zij geluid moesten inzetten om het energetische lichaam weer te harmoniseren. Ook in de boeddhistische traditie wordt veelvoudig gebruik gemaakt van de kracht van klank. Laten we de sjamanen niet vergeten. Zij zijn grootmeesters in klanken gebruiken om een veranderend bewustzijn en healing tot stand te brengen.

Isabelle Eichhorn

Workshop 2: Word wakker in de grootsheid van je ziel

Word wakker en herinner je wie je werkelijk bent. Namelijk jouw ziel. Die licht, liefde, ware vreugde en overvloed is. Leef moeiteloos voluit jouw unieke zielemissie, passie en talenten. Voel je gedragen in de natuurlijke flow van je ziel. Doe waarvoor je geboren bent in liefdevolle verbinding met al wat is.

Helmy van Walsem

Workshop 3: Tijd voor je voeten

Kijk vanuit een ander perspectief naar jezelf, maak contact met je voeten en wordt bewust hoe je werkelijk staat. Laat je inspireren en motiveren om meer tijd voor je voeten te nemen waardoor je pijnvrij kunt lopen, beter contact met jouw lichaam krijgt, ontspanning ervaart, letterlijk en figuurlijk bewuster stappen kunt zetten.