Programma

Home Programma
Susan

Openbare Openingsavond

Mag ik mij even voorstellen? Mijn naam is Susanne Welbie en ik ben uitgenodigd om op 2 november 2018 een openbare avond te verzorgen. Ik hoefde er niet lang over na te denken, uiteraard doe ik dat met heel veel liefde en plezier.
Wat ga ik doen op 2 november? Het lijkt me geweldig als ik mooie boodschappen door mag geven van overleden dierbaren aan de hand van een foto.
Maar voor hen die dat niet willen, geen probleem een voorwerp van jezelf is ook goed.

2 uur
Dennis Heeren

Workshop: Intuïtieve ontwikkeling

Ik ben Dennis Heeren 57 jaar en werk al 40 in de hulpverlening en ben Transformatie Therapeut.
Ik ben werkzaam bij Stichting Maatschappelijke Opvang en werk al 25 jaar met dak en thuislozen in Breda.
Daarnaast heb ik mijn eigen spirituele praktijk en hier ontvang ik verschillende mensen met verschillende vragen en behoeften. Ik voorspel geen toekomst en wil graag helder waarnemen overdragen.

Jup

Workshop: 5Rhythms dans

Hallo allemaal, wat leuk om jullie via deze weg te ontmoeten.
Mijn naam is Jup Jansonius en ik dans 5Rhythms. Een body and mind work out gebaseerd op dans.
We onderzoeken hoe energie binnen en buiten ons lijf beweegt en gebruiken deze energie om ons volledige en “ecstatische” potentieel aan te spreken

Antine Schoorl

Workshop: Kennismaken met kruiden

Ik ben Antine Schoorl en een paar jaar geleden ben ik afgestudeerd als herboriste bij de Kruidenvakopleiding. Sinds twee jaar geef ik workshops en cursussen bij particulieren, instanties en bij mij thuis. Ik heb een eigen kruidentuin waar ik mijn kruiden verbouw en de opbrengst gebruik voor workshops en cursussen. In een dag gaan we de grondbeginselen van de kruidenleer behandelen en nog veel meer!