Workshop: Synchroon ZIJN langs de vijf Dhyani Boeddha’s

Home Programma Workshop: Synchroon ZIJN langs de vijf Dhyani Boeddha’s
Workshop: Intuïtieve ontwikkeling
In de boeddhistische traditie wordt veelvoudig gebruik gemaakt van de kracht van klank om verlichting en healing tot stand te brengen. Geluid is een belangrijk element van het universum, elk onderdeel – van hemellichaam tot de kleinste cel in ons lichaam – produceert een eigen geluid.

Disbalans in lichaam en geest kan door zuivere klank weer in harmonie worden gebracht. Op alle lagen van bewustzijn hebben helende klanken een harmoniserende invloed. Ze kunnen je, mits op de juiste manier toegepast, in een staat van synchroon ZIJN brengen.

Antoon Verwer – masterhealer bij Bewustwordingscentrum Het Inzicht – werkt met klank en de helende energie van de vijf Dhyani Boeddha’s. Elke Boeddha vertegenwoordigt een element van universele wijsheid. Door je hiermee te verbinden komt deze wijsheid in jezelf tot leven. Begin 2018 kreeg hij van Lama Gangchen de naam Drayan Gyalpho wat ‘King of Melodious Sound’ betekent.

Antoon laat de energie van de Boeddha’s door de klanken heen klinken, zodat je dit aan den lijve kan ondervinden, op een diep niveau begrijpen en integreren. Hij gebruikt ook geur en kleur om het helende effect te versterken. Zonder daarbij na te denken kan je dit gewoon laten binnenkomen op de bewustzijnslaag van je innerlijke wijsheid.

In de workshop ontdek je welke wijsheid er schuilgaat in jouw binnenwereld. Je komt thuis bij jezelf, zoals je nog niet eerder hebt ervaren. Je krijgt op een ontspannen manier meer inzicht in je proces, zodat je daarna makkelijker in beweging komt vanuit jouw authentieke ZIJN.

De midweek workshop heeft de volgende elementen in zich:
• De helende werking van klank, kleur en geur
• In contact met je lichaam
• Fysieke en mentale ontspanning, tijd voor jezelf
• Een innerlijke reis, een beweging van buiten- naar binnenwereld
• Helderheid en inzichten in je persoonlijke proces
• Fysieke, mentale en energetische healing
• Waardevolle lessen over in contact zijn met Het Leven
• Een ontspannen sfeer en een gezonde dosis humor

De workshop is elke keer weer uniek en afgestemd op de energie van de groep in het moment. Hierdoor sluit de workshop volledig aan op waar jij op dat moment staat in je bewustwordingsproces. Je gaat met waardevolle inzichten naar huis.

Wil jij erbij zijn? Meld je aan voor de workshop Synchroon ZIJN langs de 5 Dhyani Boeddha’s. Het wordt een unieke reis, een cadeau voor het leven!