Workshop: NEE zeggen is JA zeggen tegen jezelf

Home Programma Workshop: NEE zeggen is JA zeggen tegen jezelf
Workshop: Intuïtieve ontwikkeling
Je grenzen aangeven is niet egoïstisch.
Dat heet respect hebben voor jezelf.

Iedereen wil iets van jou en iedereen heeft verwachtingen van jou in het dagelijkse leven. Je gezin, je familie, je vrienden, je baas, je collega’s. Je moet er voor hen zijn, projecten die af moeten en ook in de privésfeer liggen er taken en verwachtingen van je partner en (klein)kinderen. Je hebt het gevoel dat je geen ‘nee’ kan of mag zeggen. Maar waar blijf jij dan?

Durf jij JA te zeggen tegen jezelf?
Een belangrijk onderdeel om in vrijheid je leven vorm te geven is durven JA te zeggen tegen jouw verlangens, wensen en behoeften. Veel (hoogsensitieve) mensen vinden dit moeilijk. De angst om nee te zeggen tegen een ander is groot. Toch is het heel belangrijk om oog te houden voor jouw grenzen. Hierdoor ervaar je meer balans in het geven en nemen en krijg je meer grip op wat je aankunt en de hoeveelheid werk die je op je neemt. Maar bovenal ervaar je meer vrijheid, plezier, geluk in je leven want jij voert de regie over jouw leven.

Tijdens deze workshop geef ik je inzichten in de redenen waarom je het moeilijk vindt om je grenzen aan te geven en om nee te zeggen tegen een ander. Je ontdekt vanuit welke positie jij nu je leven vormgeeft en hoe dit samenhangt met jouw eigen regie en je gevoel van eigenwaarde. Daarnaast ontvang je tijdens deze workshop praktische handvaten en oefeningen zodat je leert om JA te zeggen tegen jezelf.

 

Mijn naam is Michelle Tukker. Ik ben life-coach en trainer, mijn specialisaties zijn incest, seksueel misbruik, rouw en hoogsensitiviteit. In mijn praktijk begeleid ik (hoogsensitieve) kinderen en volwassenen naar hun glimlach achter het masker: om in alle vrijheid te mogen zijn wie je wérkelijk bent en dat ten volle te accepteren. Zodat jij je leven gaat vormgeven zoals jij dat wilt, zonder maskers en andere emotionele ballast.

Voor meer informatie over wie ik ben en wat ik doe vind je op mijn website.
www.michelletukker.nl